У Житомирі чоловік спробував сховатися від поліцейських і і щоб підтвердити серйозність своїх намірів дістав пістолет і вистрілив собі в долоню і обличчя.
Про це повідомили в пресслужбі поліції Житомирської області.
Повідомляється, що виклик патрульним надійшов 17 квітня. Так, заявник повідомив, що на вулиці Київське шосе невідомий вчиняє хуліганські дії, також надав опис його зовнішності. Поліцейські висунулися на його пошуки.
Близько 3 години дня правоохоронці обстежили вулицю Корольова і помітили підходящого за описом чоловіка.

Фото Національної поліції
Фото Національної поліції

"На законну вимогу патрульних зупинитися чоловік не відреагував і почав тікати. Під час переслідування втікач дістав з кишені пістолет і зробив два постріли, чим заподіяв собі поранення долоні і обличчя. Від отриманих травм чоловік втратив свідомість",- розповіли в поліції.
Потерпілому відразу ж викликали швидку і відправили на лікування в лікарню.
На місці події працює слідчо-оперативна група.
Пістолет був вилучений. За попереднім висновком експертів, це револьвер "Флобер".
Розпочато перевірку всіх обставин пригоди.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Подружжя поліцейських витягли з палаючої квартири пенсіонера - готові пожертвувати собою заради інших. Подружжя патрульних з міста Дніпро разом з колегами рятувало людей з пожежі.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Історії зі щасливим кінцем: як копи благополучно знаходили і повертали додому маленьких "потеряшек". Кілька історій про те, як поліцейські знаходять загублених дітей

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також «Знай.иа " писав, що У Києві диван-монстр взяв у полон безпорадну жінку: рятували всім будинком. У Києві врятували літню жінку, яка мало не стала жертвою власних меблів.