Відомий український виконавець і тренер "Голосу країни" Олег Винник дав інтерв'ю гумористці Лері Товстолес.

Відповідне відео опублікувало "Русское радио Украина" в Instagram.

Олег Винник прийшов на "Русское радио Украина", щоб дати інтерв'ю Лері Товстолес в рубриці "Звездоманка". До спілкування також приєдналася маленька дівчинка, яку гумористка назвала позашлюбною дочкою співака.

На перше запитання про те, які 3 слова хоче почути кожна жінка, Олег Винник відповів: "Серце, кров і любов". Також виконавець зізнався, що завжди хворів на зіркову хворобу і це у нього вже перейшло в щось хронічне. Однак, через жартівливого настрою складно було зрозуміти, жартує він чи ні.

Олег Винник також жартома заявив, що заняття, яке у нього найгірше виходить – спів: "Я ж наслідую Виннику".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Коли ж Лера Товстолес запитала про те, чи давав співак коли-небудь хабарі, той забарився. Він спробував згадати, чи були такі випадки в його житті і за підсумком заявив, що в дачі хабарів немає сенсу. Єдине, що помітив Виконавець, що він і сам є хабарем: коли він до когось приходить і представляється, то про гроші вже мови не заходить.

"Тепер ти мені задала таке питання страшний, що я задумався: а реально ж це хабар. Можливо. Але ці руки нічого не брали!",- заявив Винник.

На завершення тренер "Голосу країни" розповів, що багато років тому під час подорожі на поїзді дозволив собі поїсти курочку з яйцями. Однак, це не завадило його сусідам, оскільки йому пощастило їхати одному в новому вагоні. Винник зазначив, що поласувати курочкою було класно, проте запах від пофарбованого вагона був страшний.

Нагадаємо, що Олег Винник змусив учасника "Голосу країни" червоніти: "Покажи дружину!".

Як повідомляв портал Знай.иа, Олег Винник показав фінал "Маски" до виходу в ефір.

Також Знай.иа писав, що іноземна красуня ризикнула підкорити Олега Винника, Таюне варто нервувати: "Хочу любові...".