Відома українська співачка Оля Полякова відповіла на провокаційні запитання в інтерв'ю Лері Товстолєс.

Відповідний ролик з'явився на сторінці "Русского радио Украина" в Instagram.

У рубриці "Звездоманка", ведучою якої є гумористка Лера Товстолес, Оля Полякова відповіла на кілька провокаційних питань про своє життя. На питання про те, кого співачка найбільше любить в українському шоу-бізнесі, вона назвала трьох колег: Тіну Кароль, Світлану Лободу і Ані Лорак.

Виконавиця також розповіла, що в дитинстві була закохана в Енріке Іглесіаса, а найдивнішим місцем для занять сексом вважає нору єнота.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Оля Полякова заявила, що кожен раз, коли йде в туалет справляти нужду, завжди включає воду, щоб ніхто не почув зайвого.

"Я вже стільки років у шлюбі, і я все одно це роблю донині. Тобто мій чоловік ніколи не чув і не бачив, щоб ось щось таке відбувалося. Він взагалі думає, що я біоробот", - розповіла Полякова.

На закінчення співачка зізналася, що на 8 березня хоче собі замок на узбережжі Середземного моря, щоб відчувати себе принцесою. Вона зазначила, що чоловік вже повісив на всі її можливі частини тіла замок, а тепер вона хоче те ж саме слово, тільки з іншим наголосом.

Нагадаємо, що Оля Полякова провела тренування для своїх шанувальників на київському стадіоні "Динамо".

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова влаштувала " маски шоу "і показала улюблені ритуали:"як пошарпана гармошка".

Також Знай.uа писав, що Оля Полякова похвалилася своїм будинком на березі озера: "десь у Франції".