Городникам розповіли секрети вирощування ідеального врожаю капусти.

Про це стало відомо завдяки публікації в телеграм-каналі "Квітучий сад".

Так, городникам радять висаджувати капусту в заздалегідь підготовлені лунки, в кожну з яких потрібно покласти корисне добриво.

До складу добрива входить:

  • 5-6 гранул суперфосфату,
  • 1 ложка столової золи,
  • хороша жменю перегною,
  • дрібно нарізані картопляні очистки.

Капуста, скріншот відео
Капуста, скріншот відео

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Всі складові слід ретельно перемішати з грунтом.

Картопляні очищення потрібні для капусти тому, що в ній міститься крохмаль, який так любить дана культура.

Тільки пам'ятайте, що очищення повинні бути без вічок, щоб картопля випадково не проросла .А також, щоб на поки ще тендітну і ніжну розсаду капусти не стали полювати городні шкідники.

Якщо ви думаєте, що можна висадити між розсадою, то це може бути шафран або кущики кореневої селери.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Місячний посівний календар на травень 2021 року: що і коли можна садити. Місячний посівний календар на травень 2021-це графік по днях для городників і садівників, на який вони можуть орієнтуватися для отримання хорошого врожаю.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Ніякої гнилі і жовтих гілочок: найкраще добриво для багатого врожаю зеленої цибулі. Чим корисно органічне добриво для цибулі. Як воно допомагає харчуванню рослини, і як захищає від кореневої гнилі.

Також «Знай.иа " писав, що В Україні стартував дачний сезон: які правила потрібно знати при виборі насіння і саджанців. У Державній службі України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів розповіли, як обрати якісне насіння та саджанці.