Служба доставки "Нова пошта" розповіла про нову акцію, яка діятиме до кінця травня.
Відповідний пост з'явився на Facebook-сторінці відомства.
Тепер поштова служба дає 25% знижку на посилки до 10 кілограм з послугою NP Export до кінця травня 2021 року.
Довідка: NP Export - послуга для доставки документів, вантажів і посилок з України в більшість країн світу.
"Всім необхідні турбота і приємні емоції, а особливо тим — хто далеко від тебе. Nova Poshta Global допоможе передати твою любов в будь-який куточок світу. А локдауни і кордони не завадять зробити приємне рідним і друзям",- йдеться в повідомленні.

Нова пошта, кадр з відео
Нова пошта, кадр з відео

Щоб скористатися послугою і отримати свою знижку треба:
  • зайти в особистий кабінет
  • створити відправлення
  • вибрати тип доставки NP Export
Детальніше про акцію можна почитати тут.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Нова пошта" попередила про шахраїв: надсилають листи з вірусами. Останнім часом українці все частіше стикаються з шахраями через свою необережність. У зв'язку з цим "Нова пошта" вирішила навчити своїх клієнтів, як не потрапляти на гачок аферистів, які орудують в мережі.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Нова пошта повідомила про зміни в оплаті посилок: будуть списувати автоматично. У компанії "Нова пошта" запропонували клієнтам нову зручну послугу, яка значно прискорить отримання посилки і скоротить час перебування клієнтів у відділеннях.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Також «Знай.иа " писав, що "Нова пошта" новою упаковкою змусила українців рвати волосся на голові: "Вам повернеться жадібність..." Цього разу представники компанії вирішили презентувати - "упаковку-трансформер". Однак далеко не всім сподобалося те, що саме оновлюють представники "Нової Пошти".