Українець став жертвою інтернет-шахраїв, замість мобільного телефону йому поштою прийшов дерев'яний брусок.

Відгук він залишив на сайті Мінфін.

Так, чоловік поскаржився, що потрапив на шахраїв, коли захотів зробити покупку мобільного телефону в інтернет-магазині. Продавець зажадав у покупця передоплату в 300 гривень через те, що висилає товар по Новій пошті. У підсумку замість телефону чоловік отримав дерев'яний брусок за 16 тисяч гривень.

"Будьте уважні коли купуєте речі у лохотронщиків вони завжди з вас будуть брати передоплату, на олх даний аккаунт себе представляє як продавець електроніки, аккаунт: magazin_tehno_ua
Позавчора хотів купити у нього самсунг s10, просив передоплату 300 гривень так як він не висилає олх доставкою, а тільки по Новій пошті, в результаті мені замість телефону прийшов дерев'яний брусок за 16к. якщо хтось попався на нього, то неповезло вам",- розповів українець.

ПриватБанк відреагував на повідомлення і порекомендував звернутися в поліцію, для розслідування за фактом шахрайства. А також порадили ознайомитися з правилами і порадами, слідуючи яким ви не станете жертвою шахраїв.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

скріншот Мінфін
скріншот Мінфін

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Тернопільський бізнесмен звинуватив ПриватБанк і Київстар у ганебній схемі: без грошей з купою нервів (оновлено)

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українець з гострим язиком поквитався з телефонними шахраями: "Дівчина, ви переборщуєте"

Також «Знай.иа " писав, що Шахраї беруть онлайн-кредити на імена українців: як захистити себе і свої гроші