Відомий телеведучий і шоумен Дмитро Шепелєв, який зовсім нещодавно став батьком, розповів шанувальникам як назвав дитину.

Дмитро Шепелєв разом зі своєю дружиною Катериною не так давно стали знову батьками. Вони обидва виховують діточок від попередніх шлюбів, і ось, зважилися тепер на спільну дитину.

У Дмитра є син від відомої співачки Жанни Фріске, якого вона народила незадовго до смерті - хлопчика звуть Платон. У Катерини є дочка, яка одного віку з сином чоловіка. Вони ходили в один дитячий сад, завдяки якому і утворилася нова сім'я.

Новонароджений з'явився на світ ще 26 березня, проте про його ім'я стало відомо тільки зараз. Малюка назвали Тихоном. Мабуть, телеведучому до душі старовинні імена.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Ця інформація з'явилася на сторінці Дмитра Шепелєва в соціальній мережі Instagram. Він опублікував фотографію документа державної реєстрації дитини, де вписано ім'я.

Дмитро Шепелєв, фото: Instagram
Дмитро Шепелєв, фото: Instagram

Користувачі в коментарях почали писати, що вони думають з цього приводу:
"Таке незвичайне, старовинне ім'я, Дмитро вітаємо Вас, бажаємо здоров'я, щастя в родині💗 👏", "Вітаю!👶 🎉 🤗", "Платошка і Тишка! Відмінно👍 👏 😆!", "Скажу чесно, мені не подобається. Але у всіх смаки різні. Малюкові здоров'я, і щастя".

Дмитро Шепелєв, фото: Instagram
Дмитро Шепелєв, фото: Instagram

Нагадаємо, що Катерина і Дмитро перший час приховували свої стосунки, але, потім ця інформація все ж просочилася в мережу, і вони про все розповіли.

На початку цього року стало відомо про вагітність дівчини, і ось, в кінці березня Тихон побачив цей світ.

Нагадаємо, раніше Вдівець Фріске Шепелєв залишився без подарунків після народження дитини: "це не смішно"

Як повідомляє портал "Знай.ua" Вдівець Фріске Шепелєв дізнався, як страждають від ледачих чоловіків його фанатки: "завалився на диван і втомився..."

Також "Знай.ua" писав, що "Доживши...": вдівець Фріске Шепелєв розважається з віртуальною красунею, поки дружина в пологовому будинку