Відомий російський співак, актор і композитор Філіп Кіркоров частенько радує своїх шанувальників новими публікаціями в соціальній мережі Instagram.

Як відомо, Філіп Бедросович є зірковим детективом в російській версії шоу "Маска". Так, в черговому випуску шоу вдалося розгадати ще одного учасника, який переховувався під маскою Султана, і ним виявився 89-річний батько артиста - Бедрос Кіркоров.

Філіп Кіркоров з батьком, фото: Instagram
Філіп Кіркоров з батьком, фото: Instagram

Як зізнався Філіп, то для нього це було справжньою несподіванкою, адже він дійсно не знав, що його батько бере участь у шоу.

"Мій рідний Султан! 👑
Досі не можу відійти від приємного шоку😱можете вірити чи ні - але я дійсно не знав, що під маскою Бедрос. Це факт.
Мій тато! Просто Герой!
Пишаюся і захоплююся!
І хто повірить, що Бедросу влітку вже 89 років виповниться. Так шикарно виступити на сцені в задушливій масці - ось це школа! Ось це майстерність! Ось це рівень! Захоплення! Досі під диким враженням. @bedroskirkorov, Ти мій кумир!",- написав артист.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Тато неймовірний❤️тато може❤️", " ось такого точно ніхто не очікував! Бедрос Пилипович просто приголомшливий❤️", "я відразу впізнала вашого батька по фігурі і по голосу", " улюблений Бедрос, браво!👏 ", "Ось це приємний несподіваний сюрприз!! 🎉 🎉 🎉Повний захват від Бедроса!!! ❤ ️ ❤️❤ ️ Браво!! 😍 ", "Ми були в шоці не менше, Бедрос майстер👏 🔥 🔥 🔥", " чудовий тато і дідусь Бедрос!!! Здоров'я на довгі роки!!! Спасибі, що діліться з нами своїми щасливими хвилинами!!",- коментували фоловери.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Філіп Кіркоров в День народження Пугачової притиснув грайливий пальчик до губ: "Тихо..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» Філіп Кіркоров покинув Росію, фанати "кусають лікті" за Пугачову: "якого красеня втратила"

Також «Знай.иа " писав, що Кіркоров заспівав пісні українською мовою разом з Ані Лорак: "Рідна мати моя...."