Відомий український синоптик Наталка Діденко знову порадувала прогнозом погоди на найближчий час. Однак, порадує він далеко не всіх.

Як пише синоптик на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, до України наближається циклон. Прибуде він вже у вівторок, 20 квітня, і почне свою діяльність з півдня України. Там найближчої ночі пройдуть сильні дощі, після чого циклон вивернеться на схід і Центр країни, куди теж принесе сильні опади.

Наталка Діденко зазначає, що злива буде сильною, і до неї приєднається вітер.

На Заході України також йтимуть дощі, але зовсім іншого походження. Можливо будуть навіть грози, а Карпати заллє злива.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Київську і Вінницьку область пронесе, і серйозних опадів в цей день там не оджидается.

"Температура повітря в Україні все ще притягує ненормативну лексику-вночі + 3 +7 градусів, вдень+9 + 13 градусів" - пише Наталка Діденко.

У Києві вівторок, 20 квітня залишатиметься прохолодним. Вночі температура підніметься не вище 6 градусів тепла, а ось вдень всього +10+12. Є невелика ймовірність дощу, але в загальному нічого серйозного.

Північний вітер може надати дискомфорту. Весь тиждень, як повідомляє синоптик, пройде з цим циклоном, і завершитися повинен лише до Вербної неділі.

Коли в Україні очікується стрімке, літнє потепління-Наталка Діденко не повідомляє. Мабуть не хоче давати помилкових надій, так як прогнози змінюються щодня.

Нагадаємо, Квітень змусить українців зняти куртки і схопити парасольки: коли чекати тепла.

Як повідомляв портал Знай.ua, синоптик Наталка Діденко попередила про " тепловий вибух "у квітні:"сміливо на свіже повітря".

Також портал Знай.uа писав, що синоптик Наталка Діденко назвала народні вірування, які працюють: прикмети на погоду навесні.