Відома артистка Алла Пугачова має широку популярність у багатьох країнах СНД, зокрема, в Росії, де вона і проживає. У зв'язку з цим в мережі величезна кількість різних фан-акаунтів, де публікують новини про зірку або її оточення.

Один з найпопулярніших фан-акаунтів артистки в соціальній мережі Instagram має понад 130 тисяч пiдписникiв, і там постійно оновлюють стрічку, розповідаючи про життя Алли Пугачової.

Цього разу там опублікували фотографію маленької дочки Алли, і показали як вона може виглядати через 10 років.

Знизу показана фотографія семирічної Лізи, а зверху, як вона може виглядати в свої 17, всього через 10 років.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Все це фанати зробили за допомогою фотошопу, і вийшло досить незвично. Лізу практично не впізнати, проте користувачі почали відзначати, який він залишиться красунею.

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

"Зовсім інша буде", "Яка гарна дівчинка і зараз і буде потім)", "Мама напевно у неї красива була... шкода що дитина народжена з донорських клітин..бідні клони...виростуть і дізнаються,що батьки прийомні...", "Красуня", "Ну суппер🔥❤️❤️❤️", "Iнопланетянка красуня❤️❤️❤️".

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

Нагадаємо, що Алла Пугачова виховує спільно з Максимом Галкіним двох дітей-двійнят Лізу і Гаррі.

Раніше повідомляли, "Пластика робить свою справу": як виглядала Алла Пугачова під час шлюбу з Кіркоровим.

Як повідомляв Знай.uа, Алла Пугачова співала космонавтам, коли Галкіну було всього два роки: раритетні кадри з молодою Примадонною.

Знай.uа писав, Галкін змусив Пугачову стрибати і гратися немов юну бешкетницю: "Весело було всім...".