Відома українська співачка Jerry Heil вирішила розвіяти всі чутки і розповісти, чи дійсно вона планує переїзд в США, чому зважилася відмовитися від контракту з Бадоєвим і Ясінським. Про це вона розповіла у своєму влозі на YouTube.

"У якийсь момент мені подзвонив Михайло Ясинський. Це якраз те, про що йдеться в його інтерв'ю. І каже: Ян, чому б тобі не вступити в Берклі? Я вірю в твій потенціал. Я вірю, що ти можеш творити музику більш серйозно і я вірю, що твій потенціал не обмежується: Охорона, скасування. Мені теж знадобився час, щоб прийняти себе. Але в якийсь момент показувати себе "Ланою Дель Рей". При цьому я і Лана Дель Рей. Я буваю різна, як і всі люди. Просто хтось це боїться показувати, а я в якийсь момент це в собі прийняла",-каже Яна.

Дівчина зізнається, що в якийсь момент показала себе справжньою і це виявилося те, що було потрібно людям.

"І коли Міша мені сказав про Берклі, я зрозуміла: ого, це те, чого мені так не вистачало. Це інфа, яку я в собі носила, але мені потрібна була фінальна точка, підтвердження, що хтось теж про мене так думає. Я часто не впевнена в собі. Я тепер займаюся вступом. Буду пробуватися в різні навчальні заклади в Америці саме в ті, які я хочу і знаю, що там для мене буде класне оточення. Це не те, що я" звалила", це не те, що я хочу закинути кар'єру тут, стартувати там. Це не так. Я хочу своїм поштовхом вивести українську культуру на вищий рівень", - каже співачка.

Крім того, Яна планує продовжувати випускати пісні українською мовою.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Раніше ми повідомляли, Jerry Heil роздяглася в мусульманській країні заради відвертих фото.

Як повідомляв "Знай.uа", Jerry Heil засмутилася через свою творчість, їй пояснили в чому проблема.

Також "Знай.uа" писав, що заплакана Jerry Heil зібралася покинути Україну.