Відома українська співачка, а також переможниця шоу "Маска" Злата Огнєвіч, любить радувати публіку різними публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 300 тисяч шанувальників.

Так, на офіційній сторінці шоу "Зірковий шлях" в Instagram з'явився яскравий колаж-порівняння, на якому помістили фотографії Злати Огнєвіч на зорі її кар'єри і зараз.

Так, аудиторії запропонували порівняти знімок 8-річної давності зі свіжим фото співачки. А також розповіли, що за ці 8 років Злата встигла випустить не один хіт, змінити імідж і поекспериментувати з зачіскою.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

"Злата Огнєвіч 2013 року і зараз 💛

За 8 років співачка та учасниця шоу МАСКА @maskaukrainetv написала не один хіт, змінила імідж, поекспериментувала із зачіскою. Зрештою @zlata.ognevich зупинилася на короткій стрижці зі світлими пасмами.

Друзі, що скажете — зірка дуже змінилася? І який образ артистки вам подобається більше? Діліться в коментарях",- написано в пості.

"Але, на жаль, не дуже популярна і затребувана. Це незаслужено. Бажаю Златі успіхів і популярності!", "Їй усе личить, екзотична вона", "Так,видно,що стала старше. Погляд не такий відкритий. Вона досить красива і талановита", "раніше краще була, хоч і красива", " дуже красива і талановита, але ранній імідж мені більше подобався!", "Хороша в усі часи!", "Дуже красива дівчина і дуже крута співачка!",- писали в коментарях фоловери.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Злата Огневич "вкрала" улюбленця Данилка Melovin: "якщо ваша вечірка не схожа на цю, Не кличте"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Переможниця "Маски" Злата Огневич розповіла про непросте дитинство: "зважувала людей"

Також «Знай.иа " писав, що Злата Огневич відчула заздрість на шоу "Маска": "не видно фігури"