У Дніпрі патрульні запобігли спробі суїциду – молода жінка хотіла світи рахунки з життям, стрибнувши з моста.

Про подробиці події пише пресслужба патрульної поліції Дніпропетровської області в Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався ввечері в неділю, 18 квітня, на Новому мосту в місті Дніпро. На гарячу лінію "102" звернувся небайдужий водій, який проїжджав повз, заявивши, що на огорожі мосту сидить жінка. Слова водія вдалося підтвердити по запису з камер відеоспостереження "Безпечного міста".

На вказане через кілька хвилин вже прибули патрульні Тетяна Остапчук та Микола Котенко. Коли правоохоронці під'їхали, жінка вже сиділа на краю огорожі і мала намір стрибнути. Напарникам вчасно вдалося поцупити постраждалу з моста і посадити в безпечне місце.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

"Врятована плакала і перебувала у пригніченому стані через негаразди в житті та на роботі. Патрульні викликали швидку. Після огляду лікарів та спілкування з поліцейськими жінка заспокоїлася", - зазначено в повідомленні.

Патрульна поліція закликала громадян бути уважнішими до своїх друзів і близьких, оскільки хтось з них може потребувати підтримки. У прес-службі зазначили, що людині може допомогти звичайна розмова по душах, добре слово, увага і милосердя.

Нагадаємо, що двоє правоохоронців врятували життя жінці, яка намагалася вчинити самогубство.

Як повідомляв портал Знай.uа, приблизна шестикласниця скинулася з обриву: пережила насильство рік тому, ніхто не знав.

Також Знай.uа писав, що відома блогерка звела рахунки з життям, знайшли під колесами поїзда.