Російська співачка українського походження Наташа Корольова активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,4 мільйона шанувальників.

Днями знаменитість провела шикарний концерт в Москві, який організували під час пандемії. Своїми емоціями від виступу співачка вирішила поділитися з фанатами.

Так, для Корольової це був справді незабутній вечір. За її словами, віддані глядачі завжди будуть в її серці.

"Все про що мрію я, збувається завжди ! І це дивно і неймовірно!!! Спасибі Москва !!! Це був незабутній вечір!",- поділилася артистка емоціями.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Під час концерту Корольової свою "хвилину слави" отримали і чоловік Тарзан (Сергій Глушко) і 19-річний син Архип, який намагається побудувати кар'єру співака.

"Була на концерті Наташі і кожен раз захоплююся її азарту, професіоналізму і вмінню захопити публіку . Отримали масу задоволення і позитиву", "Наташа)) багато вам щастя, вірте тільки своєму серцю, решта Міражі", " красуня просто❤️", " а при чому тут Тарзан ?😮.гаразд синочка мама тягне-молодий ! Мама повинна дорогу показати і допомогти !", "Наташа купалася в любові і квітах", "Наташа, ти справжній діамант. Обожнюю.!",- коментували шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Наташа Корольова оскандалилася через 19-річного сина:"який жах". Наташа Корольова похвалилася талантом сина, але думки шанувальників розділилися

Як повідомляє портал «Знай.иа» Чоловік королевою Тарзан спустив штани і помахав своєю "гордістю": "Фізкультпривет". Нещодавно чоловік знаменитості, Сергій Глушко, більш відомий як Тарзан, виставив компрометуюче фото, на якому позував з оголеним торсом у власному домашньому фітнес-клубі.

Також «Знай.иа " писав, що Королева і Тарзан після чуток про розлучення поділилися сімейною ідилією:"чудові". Сергій Глушко, більш відомий як танцюрист Тарзан, чоловік співачки Наташі Корольової показав сімейну ідилію з дружиною в Instagram.