У Флориді (США) літак TBM Avenger здійснив екстрену посадку на пляжі, де знаходилося безліч відпочиваючих. В результаті аварії ніхто не постраждав.

Відомо, що подія трапилася в суботу, 17 квітня, під час авіашоу в Коко-Біч, передає Florida Today.

Повітряне судно здійснило аварійну посадку на мілководді. На опублікованому в Twitter ролику можна спостерігати, як він сповільнюється і "м'яко" влітає у воду носом, після чого передній гвинт зупиняється.

Популярні новини зараз
Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Рятувальники одразу прибули на місце аварії. Місцеві чиновники повідомили, що під час інциденту постраждалих немає. Пілот також уникнув серйозних травм під час аварійного приземлення, пише організатор авіашоу.

Уточнюється, що літак мав "механічну проблему". TBM Avenger – одномоторний торпедний бомбардувальник, який використовувався ВМС США під час Другої світової війни.

Раніше ми писали про те, що у Росії впав військовий літак, є загиблі серед екіпажу.

Нагадаємо, літак врізався в автомобіль, що рухається, всюди уламки і полум'я: є загиблі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський передав державний літак і вертоліт бійцям ЗСУ: "Для підвищення ефективності".

Також портал Знай.uа писав, що літак на повній швидкості впав в океан, виконуючи трюки, є загиблі: кадри з місця НП.