Фіналіст реаліті-шоу "Холостячка" Олексій Тригубенко розповів, чому довго не шукав нових стосунків.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Олексій Тригубенко запам'ятався багатьом українцям в ролі ідеального чоловіка, а шанувальники бізнесмена були дуже засмучені, коли Ксенія Мішина вибрала замість нього Олександра Еллерта у фіналі "Холостячки". Довгий час Олексій не шукав нових відносин і нещодавно лише зважився розповісти чому.

Тригубенко пояснив, що фінал проекту дався йому неймовірно складно, тому після закінчення зйомок він зосередився на бізнесі. А коли "Холостячка" почала виходити на телеекрани, то він знову прожив цю хворобливу історію і було складно починати з кимось серйозні стосунки.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Час лікує і зараз я готовий до нового етапу в житті. Я шукаю простих відносин, без драми і недомовок. Коли можна сказати "збирайся, завтра летимо!" або просидіти разом два місяці на карантині. Щоб з нею було добре в будь-яких ситуаціях", - написав бізнесмен.

Олексій Тригубенко заявив, що тепер у пошуках стосунків на все життя, щоб він зміг повертатися після роботи додому і бути поруч з коханою людиною. Він зазначив, що у них з коханою повинні бути спільні цінності і цілі.

"Зізнаюся дуже страшно починати нові відносини, але страшніше те, що я звикаю до самотності і з часом буде складніше впустити когось у свій світ",-уклав Олексій.

Нагадаємо, що Олексій Тригубенко, якого відкинула головна героїня проекту Ксенія Мішина, поділився своєю історією кохання.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олексій Тригубенко розповів, що завадило здійсненню його мрії.

Також Знай.uа писав, що ідеальний Льоша з " Холостячки "підхопив страшну заразу:"прокинувся з температурою".