Учасниця 11 сезону "Холостяка" Джессіка Чегі продовжує ділитися всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 50 тисяч осіб.

Зараз же дівчина вирішила поговорити про впевненість, сексуальність і жіночність або про те, як особисто вона це робить. Джессіка зазначає, що перш за все необхідно усвідомлювати, що перераховане стикається з людською енергетикою, тому слід на регулярній основі займатися собою, а також підтримувати гармонію між внутрішнім світом і зовнішністю.

Джессіка Чегі, фото: Instagram
Джессіка Чегі, фото: Instagram

"Починаючи з елементарного догляду: манікюр, педикюр, укладання волосся, денний макіяж, приємний парфум, масаж, купити бажану сукню, сумочку. 🛍А також, щось більш важливе-проведення часу в компанії позитивних і мотивуючих людей.⚡️ Включіть вранці улюблену музику, підійдіть до дзеркала і насолоджуйтеся собою і своєю унікальністю - це і буде кращий початок дня і заряд впевненості. Іноді можна піти на фотосесію, щоб мати можливість втілити найсміливіші і таємні образи, а також підняти свою самооцінку на новий рівень , і повірте, що ніхто не залишить це без уваги. 🔥", - написала Джессіка Чегі в підписі до публікації.

Джессіка Чегі, фото: Instagram
Джессіка Чегі, фото: Instagram

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Після цього учасниця "Холостяка" зазначила, що завжди залишається сором'язливою дівчиною при знайомстві з чоловіками. І все це не залежить від того, як її можуть сприймати з боку. Дівчина вважає, що необхідний зоровий контакт, щоб спокусити чоловіка, посміхнутися і прикусити губки, коли ви відчуєте, що ваші погляди зустрілися.

"Хоч зараз і даю поради в яких описую власний досвід, але сама я ніколи не дію, а роблю по ситуації як серце підказує. 💡 Я вірю в те, що щирість і безпосередність відіграє велику роль , в тому, що на нас звертають увагу.💫 Тому будьте завжди легкі, на позитиві і любите себе, тому що ви у себе одна! 🤍 ",- підсумувала учасниця" Холостяка " з Михайлом Заливако.

Нагадаємо, передбачувану фіналістку "Холостяка" Джесіку Чеги застукали в одному ліжку з " Михайлом Заливако"

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостяк" Заливако несподівано переключився на Решетника: "Вже встиг поцілувати..."

Знай.ua писав, "Холостяк" Михайло Заливако посміявся над "філософами": "Зайва трата часу"