На офіційній сторінці колективу KAZKA в соціальній мережі Instagram, де за ними стежать понад 300 тисяч осіб, частенько з'являються всілякі публікації.

18 квітня 2021 року на телеканалі "1+1" відбувся півфінал "Голосу країни", в якому і взяла участь Олександра Зарицька, яка заспівала з учасницею з команди Тіни Кароль Юлією. Виконали вони разом усіма відому композицію"Плакала".

KAZKA, скріншот: Youtube
KAZKA, скріншот: Youtube

"KAZKA feat Юлія Тимочко-Плакала * півфінал Голосу країни * заспівали вчора нашу особливу пісню з цією особливою дівчиною @juliatymochko я так рада, що ти у фіналі! Ти цього гідна, і не тільки цього, а набагато більшого, чудеса трапляються з тими, хто в них вірить. Тому ВІР в себе, а я буду вірити в твою перемогу Дякую @goloskrainy_official і всім причетним за чудовий вечір!", - написано в публікації KAZKA з відеозаписом цього виступу.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Було дуже здорово ❤️❤️❤️", "Відмінний виступ. 👏👏👏👍👍👍👍👍👍🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Круто!!!", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Юний підопічний Наді Дорофєєвої вразив суддів " Голосу країни": "Я її дуже люблю"

Як повідомляв "Знай.ua", тренер "Голос країни" Надя Дорофєєва показала свою "Залежність" на всю Україну: "Будьте першими"

Знай.ua писав, Тіну Кароль відмовилися впізнавати в "спортивках" і без макіяжу: "Це не вона!". Артистка приміряла стильний спортивний костюм-оверсайз бежевого кольору, доповнивши образ намистом і золотими сережками-кільцями, зібравши золоте волосся в недбалий пучок.