У ніч на 20 квітня в Росії, Нижегородської області, в селі Маргуша в житловому будинку стався вибух газу. Інформація та кадри почали з'являтися в мережі завдяки очевидцям.

Вже в перших хвилинах після вибуху, зі слів свідків, деякі люди для порятунку вистрибували з вікон. Серед постраждалих навіть була 2,5 місячна дівчинка, яку рятувальникам вдалося дістати з-під завалів.

При цьому за кілька годин до трагедії до будинку приїжджали співробітники газової служби. Вони оглянули одну квартиру і поставили в ній заглушку на трубу. А ось в другу квартиру потрапити не змогли і обмежилися тим, що зробили виміри повітря через замкову щілину і поїхали.

Газ вибухнув на останньому, третьому поверсі. Очевидці розповідають, що вибух на Новосьолова був такий потужний, що в сусідніх будинках повилітали шибки і затремтіли стіни.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Площа пожежі склала 1200 метрів і будинок практично повністю вигорів, несучі конструкції обрушилися. Від будинку залишився бита цегла і висять в повітрі конструкції.

Поки що немає точної інформації про загиблих і постраждалих. Раніше повідомлялося про трьох загиблих, проте поки що інформація не підтвердилася.

Відомо, що у трьох осіб серйозні травми. У одного опік обличчя і черепно-мозкова травма, а двох інших переломи хребта.

З-під завалів рятувальникам вдалося дістати брата і сестру. Хлопчику дев'ять років, а ось молодшій дівчинці всього 2,5 місяці. Їх доставлять в обласну лікарню. Попередньо-у хлопчика струс мозку.

На місці відкриті пункти тимчасового розміщення, але люди не хочуть в них залишатися, всі йдуть до родичів. Паралельно рятувальники розгрібають завали, на місце приїхав начальник місцевого МНС. Попередньо, причиною названо витік газу через несправність обладнання.

Раніше ми повідомляли, під Харковом городяни масово скаржаться на витік газу в будинках.

Як повідомляв "Знай.uа", потужний вибух обірвав життя 24-річного тернополянина.

Також "Знай.uа" писав, що потужний вибух газу зруйнував відразу 7 квартир у багатоповерхівці, є загиблий і поранений.