Українець на роботі в друкарні отримав серйозну травму руки. Його екстрено госпіталізували на швидкій допомозі. Про інцидент розповіли в ДСНС України в Facebook.

Постраждалим виявився 25-річний працівник друкарні. Його рука потрапила в друкарський верстат.

І хоча інші співробітники спрацювали оперативно і зупинили виробництво, рятувальникам довелося розбирати верстат, щоб дістати руку потерпілого за допомогою спецобладнання.

" 20 квітня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у #Хмельницькому під час роботи у друкарні, рука 25-річного працівника потрапила до друкарського верстата. Співробітники відразу зупинили виробництво і викликали надзвичайників і медиків. Рятувальники оперативно прибули на місце події, розібрали верстат і за допомогою спецобладнання звільнили руку потерпілого. Медики надали чоловікові необхідну допомогу", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Нагадаємо, в Києві сталася НП, там хлопчик впав у завалений сміттям 4-метровий колодязь. Відомо, що дитина не отримала пошкоджень.

Так, стало відомо, що в Дніпровському районі Києва, в понеділок ввечері 19 квітня хлопчик впав в 4-метровий колодязь. Відзначимо, що колодязь був захаращеним сміттям і будівельними матеріалами. На місце події відразу ж викликали рятувальників.

Раніше ми повідомляли, у Києві хлопчик впав у 4-метровий колодязь, очевидці завмерли.

Як повідомляв "Знай.uа", вибух газу зруйнував будинок дощенту, люди стрибали з вікон, 2-місячна крихта дивом вижила під завалами. Вже в перших хвилинах після вибуху, зі слів свідків, деякі люди для порятунку вистрибували з вікон. Серед постраждалих навіть була 2,5 місячна дівчинка, яку рятувальникам вдалося дістати з-під завалів.

Також "Знай.uа" писав, що військовий літак здійснив екстрену посадку на пляжі, повному людей, втратив керування.