Біля північного узбережжя Нового Південного Уельсу був спійманий масивний північний блакитний тунець, вага якого становить 271 кг. Про це розповіли у виданні 7News.

Тунець вагою 271 кг був спійманий постачальником Sydney Fish Market недалеко від Кофс-Харбора.

" Ось це велика риба!",- сказав Сіднейський рибний торговець.

Зображення величезного вилову було розміщено на сторінці ринку в Facebook разом з повідомленням про те, що воно було продано роздрібному торговцю Claudios Seafoods.

"Подивіться на цього величезного Північного блакитного тунця вагою 271 кг, якого помітили на ринку сьогодні вранці! Це було спіймано одним з наших постачальників, ярусоловом, що працює в районі Кофс-Харбора, під назвою Claudarah", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"З моменту свого створення Claudio's Quality Seafoods заробила собі ім'я, щоб стати найбільш шанованою і користується найбільшою довірою в індустрії морепродуктів, надаючи покупцям в Сіднеї найякісніші, найсвіжіші і найдоступніші морепродукти в місті", - йдеться на сайті Claudio.

"Наш магазин продовжує процвітати, і сьогодні це одна з найбільш знакових пам'яток Сіднейського рибного ринку".

Неймовірна картина привернула увагу користувачів соціальних мереж: кілька людей відзначили своїх друзів в цьому пості.

Австралійські риби називають Північного синього тунця "високо цінується промисловим видом, хоча в водах Австралії він рідко зустрічається".

Масивний блакитний тунець вагою 271 кг був проданий на Сіднейському рибному ринку.

Раніше ми повідомляли, рибалка зловив на вудку чотириметрову акулу і ледь не посивів, вони їдять людей.

Як повідомляв "Знай.uа", кракен-не те, чим здається, люди могли переплутати е*еговані члени китів з морськими чудовиськами.

Також "Знай.uа" писав, що на пляжі натрапили на страшну істоту, замість лап величезні ласти.