Досвідчений городник знати, що бувши простій метод, як зробивши врожай більше щедрий і допомогти рослина вирости пишний і плодовитий. Так, Існує народний рецепт закваски для підгодівлі огірків.

Для багатого і щедрого врожаю огірків, їх потрібно регулярно підгодовувати. І в цьому може допомогти хлібна закваска. Її рецепт зовсім не важкий, але вимагає часу.

Хід приготування:

Наповніть відро на 2/3 нарізаними скоринками чорного хліба, залийте водою і притисніть чимось важким. Інакше кірки будуть спливати, коли хліб почне закисати. Поставте відро в тепле місце на тиждень.

Такі підгодівлі можна проводити раз в тиждень отриману закваску розбавляю водою 1:3 і поливаю огірочки під корінь - по 0,5 літра під кущ. З початку цвітіння і до початку в'янення.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Огірки, фото: pixabay.com
Огірки, фото: pixabay.com

Нагадаємо, щоб кріп сходив швидше, необхідно розмочувати насіння перед посадкою. А щоб він був смачним і пишним, необхідно удобрювати його. Калій і фосфор - потрібні елементи для гарного росту кропу, які є в деревній золі.

У відрі води необхідно розчинити столову ложку нашатирного спирту і склянку золи. Одержаний розчин проціджуємо і поливаємо їм зелень. Таким чином необхідно полити кріп через тиждень після посадки і повторювати раз на тиждень-десять днів.

Раніше ми повідомляли, обережно, можна з'їсти все за раз, рецепт малосольних огірків, який не залишить байдужим.

Як повідомляв "Знай.uа", поради городникам, як виростити щедрий урожай капусти.

Також "Знай.uа" писав, що секрети догляду за рослинами, як позбутися від цвілі в грунті.