Стало відомо про те, що в Кемерово, що в Російській Федерації, чоловік забирав сина з пологового будинку на евакуаторі. Перша в житті поїздка, яку запам'ятають всі навколо.

Чоловік приїхав до пологового будинку на евакуаторі, на який він спеціально причепив коляску. Все для того, щоб забрати дружину з новонародженою дитиною

Медики Кузбаської обласної дитячої клінічної лікарні розповіли про те, як щасливі тата зустрічають діточок з пологового будинку.

Багато хто запускає серця в небо, які світяться, прикрашають майданчики перед вікнами квітами і кулями, а взимку малюють на снігу різнi фігури. Є і багаті пацієнти, які замовляють лімузини і салюти, все для того, щоб привітати малюка.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Персонал каже, що думали їх вже не можна нічим здивувати. Вони опублікували пост на сторінці лікарні в соціальній мережі Instagram.

Але, один батько все ж зміг здивувати, і не тільки місцевих жителів, але і весь інтернет.

Він приїхав забирати свого сина з пологового будинку на евакуаторі з мигалками. Зустріч вийшла досить ефектною.

Новоспечений татко розповів, що вирішив у такий спосіб зробити сюрприз дружині. Транспортний засіб він прикрасив різнокольоровими кулями, і прямо біля лікарні включив сигнальні вогні.

Все це було знято на ролик, і якщо вірити реакції дружини, їй все дуже сподобалося, і вона була вкрай здивована.

Раніше ми повідомляли, чому декрет можуть не зарахувати до страхового стажу: пояснення ПФУ

Як повідомляв "Знай.ua", жінка народила п'ятірку і залишилася без чоловічого плеча поруч, єдина в Україні.

Також "Знай.ua" писав, що доктор Комаровський розвінчав міфи про другу дитину.