Народна артистка України Ніна Матвієнко в інтерв'ю для Ігоря Кондратюка поділилася потаємним. Вона розповіла про своє дитинство, чому жила в інтернаті І коли вирішила, що стане співачкою.

"Вже в шостому класі я знала, що я буду співачкою. З мене намагалися зробити спортсменку. Я м'яч, гранату кидала добре. Баскетбол, волейбол. Я була дуже швидка, і дуже сильна в руках була. Поки вони там робили, я в шторочку залазила і слухала пісні по радіо. Це те, що гріло душу. Ми співали теж в інтернаті", - каже артистка.

Кондратюк поцікавився, чому було так багато інтернатів. Адже навіть у розмові Матвієнко перерахувала два.

"В одному інтернаті з 6 по 8 навчалися ми, а в іншому з 9 по 11. Так як у мами було 11 дітей, то мама мене і сестричку забрала і повезла в Малицький район. Це було за сто з чимось км. приїжджали на зимові канікули, на березневі, на літні. Але я так: додому хочу в школі, а як тільки вдома, я хочу вже в школу. Нам було дуже цікаво", - каже Матвієнко.

При цьому в інтернаті у них співали всі в хорі. І при цьому ніхто їй не говорив про унікальний голос.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

"Знаєш, коли я дізналася, що я співачка – коли вступила в студію при хорі Верьовкіна. Там вчать соло-співу. Я нот ніколи не бачила. Я там провчилася по суті рік, а потім нас повезли на наступний рік як практика в Канаду, Мексику", - говорить Ніна Матвієнко.

Раніше ми повідомляли, Ніна Матвієнко зізналася в складності виховання дітей.

Як повідомляв "Знай.uа", дочка Ніни Матвієнко Тоня зустріла 40-річчя з песимізмом.

Також "Знай.ua" писав, що Ніна Матвієнко зізналася, як відгуляла "золоте весілля" з чоловіком.