Відома українська плюс-сайз модель Міла Кузнєцова похвалилася пишним бюстом без макіяжу.

Відповідний знімок з'явився на її сторінці в Instagram.

Міла Кузнєцова давно відома українцям завдяки своїй пишних грудей-вона є володаркою 15-го розміру і навіть встигла отримати титул найбільших натуральних грудей в Україні. Крім походу на різні телешоу, Міла любить радувати своїх фанатів свіжими знімками в соціальних мережах, на яких регулярно демонструє важкі обсяги.

На цей раз Міла Кузнєцова вирішила обійтися простим Селфі, зробленим на тлі квітучого дерева. Вона вмістила груди в облягаючий трикотажний костюм кольору хакі, а обличчя вважала за краще залишити практично не нафарбованим. Рожеве волосся блогерка заколола наверх.

"Весна в Києві", - коротко написала Кузнєцова під фото.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Відомо, що нещодавно дівчина повернулася з відпочинку з єгипетського курорту Хургада, де встигла неабияк засмагнути і набратися сил. Що примітно, на морі дівчина встигла отримати засмагу "по купальник", який видніється світлим хрестом на її грудях.

Нагадаємо, що Міла Кузнєцова з 15-м розміром грудей після карантину перетворилася на якусь тварину.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кузнєцова видала, як бореться з комплексами: "більше не зможуть поранити".

Також Знай.uа писав, що Міла Кузнєцова з 15-м розміром в червоному купальнику стала "рятувальником Малібу":"Хочу зануритися в них".