У Російській Федерації тренер з фігурного катання "покарала" свою підопічну, відтягнувши її за волосся і штовхнувши коником по нозі.

Про подробиці події пишуть місцеві ЗМІ.

Повідомляється, що інцидент стався в одному з найбільших гірськолижних комплексів Підмосков'я "Снежком" в Красногорську. Відвідувачці центру вдалося зняти, як під час тренування жінка била свою підопічну. Як розповіла очевидець Рита, подібні випадки відбуваються систематично.

На опублікованих кадрах можна помітити, що тренер тримає маленьку дівчинку за руку, а другий тягне за волосся. Жінка штовхнула підопічну вперед і вдарила коником по нозі. Після цього вона знову взялася за дівчинку і продовжила її тренувати. При цьому навіть за склом було чутно, як спортсменка кричить на весь каток.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Після цього Рита зустріла маму дівчинки, яка разом з донькою стояла в сльозах. Та розповіла, що іноді "тренера заносить". Дівчина розповіла, що тренер кожне тренування б'є дівчаток.

Водночас керівництво "Снежкома" заявило, що ця жінка не є тренером комплексу і бачать вони її вперше. У центрі назвали цей випадок кричущим і недозволеним.

Справою зайнялося Слідчий комітет по Московській області.

Нагадаємо, що українські тренерки били дітей прямо біля басейну: там же починав кар'єру чемпіон світу Михайло Романчук.

Як повідомляв портал Знай.uа, спортсменка наклала на себе руки через знущання тренера.

Також Знай.uа писав, що фітнес-тренер з Росії Яна Данькова стала зіркою соцмереж після істеричних обзивань в таксі.