Модель плюс сайз Міла Кузнєцова – володарка рекордних для України натуральних грудей 15-го розміру.

Дівчина часто радує багатотисячну армію шанувальників відвертими знімками в соцмережі Іnstagram, а також влаштовує опитування, які з них красивіші. Також Міла регулярно відвідує тренажерний зал і басейн, щоб підтримувати свої пишні форми в тонусі.

Нещодавно модель плюс сайз повернулася до Києва після відпочинку на єгипетському курорті Хургада. У свіжій публікації Кузнєцова поділилася прикольним роликом для TikTok, на якому з'явилася з загадковою жінкою.

На відео можна помітити, що її "партнерка" виглядає не менш привабливо. Однак так може здатися лише на перший погляд. Міла щиро здивувалася, коли жінка в сукні і туфлях буквально накидається на неї.

"Несподівано😅", - підписала ролик Міла.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Показати ще

"Це і правда не очікувано, так дивно це виглядає", "Ось це ти мені підняла настрій, просто 😂👍😻", "Це називається очікування і реальність 😂 мені сподобалося 😂❤️", - коментують ролик користувачі соцмережі.

Міла Кузнєцова, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Міла Кузнєцова видала, як бореться з комплексами: "Більше не зможуть поранити".

Нагадаємо, Міла Кузнєцова зізналася в страшному: "Вона смертельна".

Як повідомляв портал Знай.uа, Міла Кузнєцова з 15-м розміром грудей після карантину перетворилася на якусь тварину.

Також портал Знай.uа писав, що Українка з 15-м розміром Міла Кузнєцова назвала головну хитрість всіх жінок:"вже йду".