У середу, 21 квітня, по всій Україні погода очікується теплою і дощовою. У більшості областей країни випадуть невеликі опади з проясненнями.

За прогнозом синоптиків Укргідрометцентру, стовпчики термометрів показуватимуть близько +11 + 16 градусів. Найвищою температура буде в Херсонській та Миколаївській областях – +15 +17 градусів.

У західних областях пройдуть дощі. Температура повітря складе +12 +15 градусів. На Сході України також невеликі опади. Вдень там температура повітря опуститься до + 12 + 16 градусів.

На Півночі країни буде волого. Позначки на термометрах покажуть +11 +14 градусів. У південних областях дощі, але в Херсонській області буде сонячно. Слід очікувати +13 +17 градусів.

Дощ, фото: kyiv.ukrainianwall
Дощ, фото: kyiv.ukrainianwall

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

У Києві в середу прогнозують опади. Вдень стовпчики термометрів піднімуться до +12 +14 градусів.

Синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що наприкінці тижня в Україні похолоднішає, місцями можливий мокрий сніг.

"З п'ятниці в Україну почне заходити похолодання, спочатку на Захід і Північ. А на Вербну неділю в західних областях місцями можливий мокрий сніг", - написала Діденко.

Народний прогноз погоди в Україні

21 квітня вшановується пам'ять святих апостолів Іродіона, Агава, Руфа, Асігкрита, Флегонта, Єрма. Наші предки примічали: якщо світанок в цей день ясний, то літо буде хороше, якщо похмуро, то літо буде непогоже, а якщо туманно – бути влітку негоді.

погода на 21 квітня, фото з сайту Укргідрометцентру

Нагадаємо, квітень змусить українців зняти куртки і схопити парасольки: коли чекати тепла.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптик Наталка Діденко попередила про "тепловий вибух" у квітні: "Сміливо на свіже повітря".

Також портал Знай.uа писав, що синоптик Наталка Діденко назвала народні вірування, які працюють: прикмети на погоду навесні.