Відома українська блогерка, яка не так давно пережила смерть колишнього чоловіка, Софія Стужук вирушила зараз до США. Там вона проведе з дітьми і новим другом деякий час.

Дівчина вирішила також відповісти на питання, які їй задавали шанувальники. У stories вона відразу зробила позначку, щоб не писали про ще одну дитину, а також Андрія Шатирко, який відправився в подорож з дівчиною.

Софія Стужук, фото: Instagram
Софія Стужук, фото: Instagram

У Софії Стужук запитали стосовно США: "" США люди інші? Які вони? Гарніше добрішими? Або навпаки"».

Блогерша пише, що місцеві жителі легкі, усміхнені, і у всій цій атмосфері сам прикол Лос-Анджелеса.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

Перевагою цього місця також є те, що там дуже красиво, скрізь. Поруч океан, життєрадісні люди навколо, які завжди готові поспілкуватися.

"Тут легко з кимось познайомитися. Ці смолтоки-це супер мило. Абсолютно кожен тобі каже " Хей, як ти?». Всі посміхаються. Роблять компліменти. Це заряджає" - розповідає дівчина.

Єдине, що через коронавірусної інфекції, карантину і масочного режиму, вони стали трохи полохливими, але в цілому дівчину все влаштовує.

У наступних stories у Софії Стужук запитали про розлад харчової поведінки. Вона запропонувала розкрити це питання більш ретельно, і опублікувала фотографію в купальнику, де продемонструвала свої форми.

Софія Стужук, фото: Instagram
Софія Стужук, фото: Instagram

Вона зізнається, що сама тільки намагається впоратися з цією проблемою, і якщо цікаво почути думку дівчини, вона готова присвятити цьому пост.

Софія Стужук, фото: Instagram
Софія Стужук, фото: Instagram

На опублікованому знімку дівчина стоїть в білому купальнику, який підкреслює підтягнуті сідниці. Видно, що Софія доглядає за собою, і старання дають свої плоди.

Нагадаємо, смерть породіллі у Рівному: чи можна було її врятувати та чи винна Софія Стужук.

Як повідомляв портал "Знай.ua", український блогер, сам того не знаючи, передрік свою загибель за кілька місяців до трагедії.

Також "Знай.ua" писав, що Маша Єфросиніна випитала у Софії Стужук все про покійного чоловіка: "На годину воскрес".