Українці заборгували величезну суму за комунальні послуги. Вона вже досягла 82 мільярдів гривень.

Деякі просто не мають грошей, щоб заплатити за комунальні послуги, а інші вважають, що якість надаваних послуг занадто низька, щоб за них віддавати такі гроші.

Так, у програмі Свідок показали історію одного будинку в центрі столиці. У жителів немає гарячої води, а каналізація постійно забивається. І жителям доводиться постійно платити гроші, щоб приїжджали і чистили її.

За опалення прийшли платіжки в 3 тисячі гривень за однокімнатну і 6 тисяч гривень за 4-х кімнатну. Крім того, постійно пропадає світло. Жителям будинку не вдається домогтися допомоги від адміністрації і в кожному відомстві тільки розводять руками.

Голова житлового союзу України Олександр Скупченко стверджує, що вартість комуналки для українців стала на третину більшою, ніж торік.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

"За послуги ЖКГ в лютому минулого року було нараховано українцям практично на 8 мільярдів менше, ніж було нараховано в лютому цього року. Тобто зростання більше, ніж на 30% всього лише за рік. Послуга ЖКГ і плата за неї це стало по суті як податок на життя. Або ти плати, або ми приймемо закон, виб'ємо з тебе борги, заберемо квартиру і взагалі викинемо на вулицю", - говорить Скупченко.

Раніше ми повідомляли, ціни на газ вище втричі, експерт розповів про альтернативу, ведуть переговори.

Як повідомляв "Знай.uа", соняшникова олія злетіла в ціні, скільки доведеться викласти за важливий продукт.

Також "Знай.uа" писав, що в" заручниках " у гривні, борги за комуналку стрімко зростають разом цінами на продукти, Історичний "антирекорд".