Іноді бувають в житті і дуже приємні моменти, адже все насправді і відбувається, як в легендарному фільмі "Форест Гамп", головний герой не втомлювався повторювати мамині слова про коробку цукерок, в якій ніколи не знаєш, що може попастися, порівнюючи цю ймовірність з життям.

Щось подібне сталося в Австралії в штаті Новий Південний Уельс. Тут дамочка зірвала джекпот, після того, як використовувала однакову комбінацію чисел. А пробувала виграти жінка ані багато ані мало - 23 роки!

Про це стало відомо завдяки повідомленню популярного австралійського видання 7news.

лотерея, фото Pxhere
лотерея, фото Pxhere

Жінка була шокована, дізнавшись, що вона виграла національну лотерею першого дивізіону. Вона виграла лотерею 4070, що означає, що тепер вона стала багатшою на один мільйон доларів США.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Виграшними номерами були 5, 1, 29, 44, 12 і 18, а додатковими номерами були 17 і 39.

"Протягом 23 років я використовувала одні й ті ж числа. У мене все ще є оригінальний Квиток, який я вперше заповнила багато років тому. Весь цей час я наполегливо використовувала одні й ті ж номери", - розповіла нова мільйонерка.

Жінка була просто шокованою перемогою і описала свої емоції як "напруження".

"Я перевірила свій запис онлайн вчора ввечері. Після цього я не змогла заснути. Я так рада. Я намагаюся бути спокійною, але це дуже важко.",- заявила жінка.

Хоча вона, нарешті, і перемогла після стількох років, вона не планує відмовлятися від покупки квитків з такими ж номерами: "Я продовжуватиму грати в них (числа - ред.) у майбутньому".

По всій Австралії, її переможна заявка в одному дивізіоні була єдиною для цього розіграшу. У неї вже є плани на те, як витратити свій новий статок, які в основному пов'язані з тим, щоб поділитися ним зі своєю сім'єю.

Раніше повідомляли, жінка не впізнала своє обличчя після тату-майстра: матінко, чотири брови!

Як повідомляв Знай.uа, щасливчик зірвав найбільший джекпот, але так його і не забрав: 330 мільйонів чекають.

Знай.uа писав, парочка щасливчиків тричі зірвала джекпот в лотерею на сотні тисяч: до останнього не вірили в удачу.