Відома українська співачка, а також донька артистки Ніни Матвієнко Тоня опублікувала нову фотографію. Дівчина порадувала знімком, на якому зібралася вся дружня сім'я.

Тоня Матвієнко є активним користувачем соціальної мережі Instagram. Дівчині вдалося зібрати там понад 90 тисяч користувачів, які жадають нового контенту.

Цього разу співачка показала сімейне фото, на якому з'явилася маленька дочка, чоловік Арсен Мірзоян, а також мама дівчини Ніна Матвієнко.

"Помітила, що давно всі разом не були в кадрі. Привіт, друзі 😘 🥳 👋 🏻 #тоняматвієнко #нінаматвієнко #арсенмірзоян #family #love #mother #daughter #ukraine #april"- підписала свій новий пост Тоня Матвієнко.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Вони, по всій видимості, зібралися на сімейні посиденьки, і вирішили зробити спільний знімок на пам'ять.

Не так давно артистка зустріла свій ювілей-Тоні Матвієнко виповнилося 40 років. Цей день вона хотіла відсвяткувати на сольному концерті в Києві, однак, карантин і обмеження внесли свої корективи.

Концерт довелося перенести, а день народження відзначити в тісному, сімейному колі.

"Які всі красиві", "Які чудові", "Які всі милі" - пишуть користувачі в коментарях під новою публікацією.

Також деякі відзначили те, як маленька дочка схожа на свого батька - Арсена Мірзояна. Дівчинці в січні виповнилося вже 5 років, і назвати її вирішили на честь зіркової бабусі - Ніна.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко скасувала свято через ковіда:"обставини сильніші за нас".

Як повідомляв портал Знай.ua , Тоня Матвієнко не стримала пристрасті з Арсеном Мірзояном: зробили це прямо на сцені.

Також портал Знай.ua писав, що 73-річна Ніна Матвієнко потрапила на камеру під час запальних танців: "Балерина".