Головний герой романтичного проекту" Холостяк " все краще впізнає дівчат на побаченнях і частіше говорить з ними на особисті теми. Так сталося і на новій зустрічі з Танею. Короткий уривок опублікували в Instagram СТБ.

Таню-дизайнера багато учасників не вважають конкуренткою. Однак Міша цінує її на простоту, відкритість і почуття гумору. І ось з тижня в тиждень залишає її на проекті.

"Виявилося, що Таня (@shevtsovatetiana ) і Міша (@kanyeeebear ) мають багато схожих спогадів з дитинства🙃", - сказано в повідомленні.

Пара вирішила провести побачення на березі моря. Вони робили замки з піску. Несподіваним виявилося те, що у них багато спільного з дитинства. Вони торкнулися особистої теми, багато жартували і зважилися відкрити один одному найпотаємніше.

Так в дитинстві у Міші мама була пов'язана із залізницею і у нього виходило постійно їздити в Дитячі табори за безкоштовними путівками. А у Тані була схожа історія, але її мама була пов'язана з медициною.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Як виявилося, проведення часу в дитинстві у нас було дуже схоже. Клас, я рада. Ну тому що спільне дитинство це так здорово", - каже Таня.

Раніше ми повідомляли, можлива переможниця" Холостяка " Ганна Богдан істерикою вилетіла з фавориток.

Як повідомляв "Знай.uа", Джессіка Чегі з "Холостяка" навчила жінок, як спокушати чоловіків.

Також "Знай.uа" писав, що учасниці "Холостяк" накинулися на Юлю зі звинуваченнями.