Популярна Київська блогерка Альона Омович, яку багато хто знає в якості української Кардашьян, похвалилася відвертим вбранням в сіточку.

Відповідний знімок з'явився на її сторінці в Instagram.

Альона Омович давно славиться в соціальних мережах завдяки своїм відвертим знімкам, які з'являються мало не щодня, і кардинально зміненій зовнішності. Відомо, що блогерша неодноразово зверталася до пластичних хірургів, щоб щось збільшити або поміняти, тому тепер вона практично не схожа на стару себе.

Олена Омович / фото: Instagram
Олена Омович / фото: Instagram

На цей раз Альона Омович вирішила похвалитися новим комплектом білизни від українського бренду, який виставляє напоказ всі її принади фігури. Комплект складається з чорного боді в сіточку з довгими рукавами і колготок з розрізами на стегнах. Родзинкою образу стали Стрази, якими було всипано все навколо.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Шкода, що в цьому костюмі не можна гуляти по вулиці 💔 😅 Тому що він нереальний 😱 згодні? 😈 ",- написала блогерка під фото.

У коментарях шанувальники омович захопилися новим вбранням дівчини, а також "дозволили" їй гуляти в комплекті по вулиці. Знайшлися, звичайно ж, і ті, хто негативно відреагував на пост блогерки, назвавши її "недоумкуватою".

Нагадаємо, що Українська Кардашян Омович показала пірсинг в інтимному місці: "буду відразу...".

Як повідомляв портал Знай.uа, Українська Кардашьян Омович вивалила принади і" прикрилася "пітоном:"на обкладинку Vogue".

Також Знай.uа писав, що Альона Омович виставила спокусливе фото в прозорому вбранні.