Нещодавно відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

Учасниця проекту, 24-річна дизайнерка інтер'єрів з Чернігова Тетяна Шевцова розмістила в своєму Instagram свіжий пост, в якому поділилася думками про ідеальні стосунки.

"Відносини повинні бути такими, що б не страшно було пукнути" 👆 Мені здається, ця фраза ідеально описує мої очікування відносин з коханою людиною ❤️ Це те почуття коли ви можете обговорити все що завгодно, коли можете бути на одній хвилі, коли ви разом вірите в трансерфінг, коли можна бути собою і не боятися що тебе неправильно зрозуміють.

Дівчатка з "Холостяка", скріншот: Instagram
Дівчатка з "Холостяка", скріншот: Instagram

Коли можна їхати в машині і співати Скриптоніта, збігаючи від усіх в інше місто ближче до моря. Надихати кожен день один одного, ставати разом кращою версією себе, краще за себе вчорашнього і підтримувати у всьому, подаючи патрони! Хотіти найкращого один для одного, і не тому що "так потрібно", а тому що саме йде, тому що ви одне ціле. Здійснювати будь-які мрії, сексуальні, творчі, і якісь нереальні і космічні. Безмірно поважати один одного і робити все безоплатно 🙏

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Відносини повинні бути такими що б не доводилося ставити хрестики на руку в нагадування про те що б зробити людину щасливою, просто робити це без задньої думки", - написала Таня.

Нагадаємо, у "Зайки" є інший? Учасниці "Холостяк" накинулися на Юлю зі звинуваченнями.

Як повідомляв портал Знай.uа, найскромніша учасниця "Холостяка" розповіла про поцілунок з Заливаком: Таня "робокоп".

Також портал Знай.uа писав, що ведучий "Холостяка" Григорій Решетник розповів про інтим між учасниками проекту: "Сподіваюся був".