Нещодавно відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу" Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

Так, в 7 випуску дівчата вирушили з "холостяком" на єгипетський курорт Шарм-ель-Шейх. Відомо, що проект залишила 32-річна учасниця з Херсона Юлія Карнаух.

На своїй сторінці в соцмережі Instagram учасниця проекту Юлія Бельченко поділилася анонсом 8 випуску, в якому явно показано, як після церемонії Михайло проводжає дівчину до машини.

У сюжеті все піднесли таким чином, що "Зайка" нібито обманювала головного героя. Можна припустити, що Юлія перебувала у відносинах на момент зйомок. Наприкінці ролику вона кидається Заливаку на шию і просить вибачення за щось.

"Як думаєте, що на мене чекає в 8 епізоді? 🤔" - підписала ролик дівчина.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Юлія Зайка і Михайло Заливако, скріншот з Instagram

Раніше ми писали про те, що ведучий "Холостяка" Григорій Решетник розповів про інтим між учасниками проекту: "Сподіваюся був".

Нагадаємо, у "Зайки" є інший? Учасниці "Холостяк" накинулися на Юлю зі звинуваченнями.

Як повідомляв портал Знай.uа, учасниці "Холостяк 11" розкрили, хто насправді платить за побачення: "Чоловік самі знаєте кого".

Також портал Знай.uа писав, Розалі Номбре натякнула на перемогу в "Холостяку" з Михайлом Заливаком: "Слова зайві".