Вчора, 16 квітня 2021 року на телеканалі "СТБ" стартував сьомий епізод всіма улюбленого українського проекту "Холостяк-11" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако, який шукає свою любов.

Зараз на проекті залишилося всього шість учасниць: Юлія Бельченко, Анна Богдан, Джессіка Чеги, Дарина Ставнича, Розалі Номбре і Тетяна Шевцова. Так, в 7 випуску проекту дівчата вирушили з "холостяком" на єгипетський курорт Шарм-ель-Шейх.

У фіналі випуску, коли Михайло викликав Юлю "Зайку", щоб та отримала свою троянду дівчина не довго думаючи вирішила поцілувати його на очах інших учасниць, чим викликала неоднозначну реакцію оточуючих.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

А сьогодні на своїй особистій сторінці в Instagram у розділі сторіз Михайло Заливако захотів показати жменю вітамінів, які він приймає.

"Вітаміни п'єте?",- запитав у підписників "Холостяк".

Скріншот з Instagram / kanyeeebear
Скріншот з Instagram / kanyeeebear

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Холостяк " Михайло Заливако переїжджає разом з подругою, але без учасниць: "легкої поведінки". Михайло Заливако поділився фотографіями з безліччю багажу

Як повідомляє портал «Знай.иа» Юля " зайка "розкрила, чому віддала побачення з" холостяком":"Гриша навмисне прирік мене". Юля розповіла свою версію того, що сталося в Єгипті

Також «Знай.иа " писав, що "Холостяк" Заливако залишив без троянди фаворитку Юлію Карнаух: була в передбачуваній фінальній четвірці. У 7 випуску проекту, який показали на телеканалі СТБ в п'ятницю, 16 квітня, Михайло влаштував всього кілька індивідуальних побачень в Єгипті.