Епатажна українська блогерка, яка прославилася завдяки участі в четвертому сезоні реаліті-шоу під назвою "Від пацанки до панянки", Анастасія Покрищук нещодавно поділилася з багатотисячною аудиторією свіжим роликом в Instagram.

Так, у новому відео на своїй сторінці в соцмережі Покрищук позує з оновленою зачіскою – довгим рожевим волоссям. "Пацанка" виконала спокусливий танець і потрусила не лише волоссям, але і сідницями в обтягуючих чорних штанях.

У підписі до кадрів Настя розповіла, що пофарбувала, наростила і полікувала своє волосся.

"Іііі... результат 😍 фарбування, нарощування, лікування і ще й укладочка 🥰", - підписала ролик Покрищук.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Клас волосся і фігура супер, ти молодець Настя-позитив", "Результат супер 🔥 я вам скажу😍", "Така щаслива 😍👏🔥❤️", "Колір бомбічний 😍🔥🔥🔥 Фігура вогонь 🔥🔥🔥 Воно того варте!" - зазначили коментатори під постом.

Раніше ми писали про те, що перероблена "пацанка" Покрищук "накачала" сталевий прес під скальпелем хірурга: оновлене тіло.

Нагадаємо, перероблена "пацанка" Покрищук перетворила подругу на свою копію: "Розминаємо губки".

Як повідомляв портал Знай.uа, Анастасія Покрищук ледь прикрила силіконові м'ячики: "Шо це буде".

Також портал Знай.uа писав, що перероблена "пацанка" Покрищук показала вилиці зсередини: "Бачиш світяться?"