свічка пам'яті, фото Pxhere
свічка пам'яті, фото Pxhere

Пішов з життя автор культових пісень Селін Діон, Барбари Стрейзанд і Бонні Тайлер

Стало відомо про смерть легендарного американського композитора І автора пісень Джима Стайнмана. Автор вічних хітів Селін Діон, Бонні Тайлер, Міт Лоуф і Air Supply помер 19 квітня в Коннектикуті на 74-му році життя. Причина смерті музиканта не вказується.

Настя Каменських, фото з Instagram
Настя Каменських, фото з Instagram

Настя Каменських розляглася на дивані заради сюрпризу не від Потапа

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, з великою активністю веде свою сторінку в соцмережі Instagram, публікує яскраві фото і відео. Нещодавно 33-річна зірка вирушила в спекотну Мексику, де зараз відпочиває з мамою Лідією Петрівною, подругою Ганною Андрійчук-Завгородньою і помічницями Ілоною і Лерою.

Майкл Щур, скріншот з відео
Майкл Щур, скріншот з відео

Майкла Щура з "Телебачення Торонто" побили в Києві

У середу, 21 квітня, в Києві на ведучого "Телебачення Торонто" Романа Вінтоніва (Майкл Щур) скоїли напад через зауваження на дорозі. Журналіст звернувся до людей на самокатах з проханням дотримуватися правил дорожнього руху, а натомість отримав удар в голову і травму очей. Про це Майкл Щур повідомив на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Хлопчик застряг у спинці крісла, фото: moslentaru
Хлопчик застряг у спинці крісла, фото: moslentaru

5-річній дитині затиснула голову металева спинка стільця: рятувальники встигли вчасно

Рятувальникам довелося визволяти п'ятирічну дитину з незвичайної ситуації. Хлопчик застряг у металевій спинці стільця. Прикрий випадок стався в Новій Москві. Про деталі події повідомляють російські ЗМІ. Цікавість завела п'ятирічного хлопчика в безвихідне становище - його голова застрягла між металевих прутів крісла.

сміттєпереробний завод, скріншот
сміттєпереробний завод, скріншот
скриншот

Перший в Україні сміттєпереробний завод: як він працюватиме і що вироблятиме

Вже в травні в Житомирі почнеться будівництво сміттєпереробного заводу, який повинен стати першим подібним проєктом в Україні. Про те, як функціонуватиме завод у коментарі УНН розповів директор Групи компаній "Грін Бін Україна" Євген Барах.