Відома українська співачка Jerry Heil опублікувала новий знімок з мамою, і зробила невеликий анонс, який заінтригував шанувальників.

Дівчина досить рідко ділиться сімейними фотознімками в соціальній мережі Instagram, але, цього разу це сталося. Яна опублікувала фотографію зі своєю мамою.

Жінки стоять поруч один з одним, і тримають букет квітів. Мама Яни дивиться в камеру, а ось улюблена дочка цілує маму, показуючи всю свою любов.

"Мамансіта🫀 🌸 9 травня у всіх інстаграмах країни. Або тільки в моєму — заходь перевірити🐾 буде дуже мило!"- пише під своєю публікацією Jerry Heil.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також, дівчина попросила своїх шанувальників в коментарях писати питання, які вони б хотіли задати її мамі.

Вони днями збираються зняти ролик для каналу співачки, де вони готуватимуть веганську паску до Великодня. Одночасно вони дадуть відповідь на питання, які цікавлять фанатів найбільше на даний момент.

"Як поставилися до того, що Яна кинула навчання? Як зважилися розповісти татові яни", "Веганська пасочка - супер. Дякую заздалегідь ❤️ ви красуні", "О, це буде дуже цікаво!😍", "Чи чула мама пісню #Овер_Дружба_Недосекс? Як до неї поставилася? Чи були пісні, які мама не схвалила?" - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, що не так давно у дівчини вийшов новий альбом, який стрімко набирає популярність. Пісні звідти займають місця в топ-чартах, що не може не радувати шанувальників яни, ну і саму співачку.

Нагадавши, заплакана Jerry Heil зібралася покинути Україну: "Хочу вирватися". Артистка зараз змінюється і шукає себе

Як повідомляв портал "Знай.ua", Jerry Heil притиснулася до циклопа з "Маски" і розпалила інтригу ще більше: "Зізналася, без сумніву...". Jerry Heil заінтригувала маскою Циклопа

Також "Знай.ua" писав, Jerry Heil похвалилася целюлітом: "обожнює жіночі ляшки". Дівчина опублікувала новий пост, де розповіла про проблеми