Відомий російський співак, актор, продюсер і телеведучий Валерій Меладзе не часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальних мережах, де за його життям стежать понад 400 тисяч фоловерів.

Відомо, що 12 квітня, у Валерія Меладзе народилася дочка. Вона стала третьою дитиною в шлюбі з Альбіною Джанабаєвої і шостою дитиною артиста в цілому.

Зараз же новоспечений тато знайшов собі магазин до душі і "відривається" там. Так, артист зайшов в магазин для найменших. Дивно тільки те, що відбувається це у відділі для хлопчиків, дівчинка ж народилася.

"Тепер це мій улюблений магазин!", - підписав фото артист.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Наймиліше, що можна було побачити за сьогодні🤗", "Батяняяя🥰 😍 🤩щастя, дорогий", " вам для девчулі треба дивитися😍", "Валерий🥰ви як дороге вино )", "нічого милішого на сьогодні я вже не побачу😍", "Татусь ❤️❤️❤️. Стати батьком 4 - х дочок нагорода від Всевишнього", "як мило😂 👏❤️", "2 синочка і лапочка дочка🤗ай да Альбіна, ай молодець👍 ⚘ 😃", - писали шанувальники в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Костянтин Меладзе "засвітив" напівголих дівчат, поки Брежнєва не бачить: "справа смаку і сприйняття"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Шанувальники Валерія Меладзе сторопіли від новини про шосту дитину: "не кожна подужає"

Також «Знай.иа " писав, що Валерій Меладзе згадав молодість і показав справжню "самбу": "повторіть?"