Українці все частіше залишають свої скарги на обслуговування ПриватБанку. Цього разу дівчині банк наклав арешт за зарплатну карту, нібито через борг за комунальні послуги.

Відповідний відгук дівчина опублікувала на сайті Мінфін.

За словами українки, арешт наклали на карту, на яку їй нараховують мінімальну зарплату і вона ж є єдиним джерелом доходів. А все через борг по комуналці в квартирі, де дівчина прописана. Але і на цьому всьому "сюрпризи" не закінчилися. Під блокування потрапили і соцвиплати брата дівчини, який є інвалідом 1 групи і у якого вона є опікуном.

"Добрий вечір! Мені наклали арешт на мою зарплатну карту на яку нараховується мінімальна зарплата, і є одним джерелом моїх доходів) як з'ясувалося через борг по комунальних послугах в квартирі де я прописана! Але плюс до цього наклали також арешт на соціальні виплати мого рідного брата інваліда 1 групи дитинства, який прописаний за іншою адресою, де комунальні послуги оплачуємо, так як я є опікуном, а також відповідальна особа в ПриватБанку відкривала рахунки на виплати пенсій і соцвиплат! Порахували що на ці гроші також можна накладати арешт! Тепер дайте відповідь мені, за що тепер ми повинні жити, при чому тут брат який не прописаний в моїй квартирі??? М. Харків",- написала незадоволена клієнтка.

ПриватБанк, кадр з відео
ПриватБанк, кадр з відео

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

У банку відреагували на повідомлення і повідомили, що вони сумлінно і точно дотримуються вимоги чинного законодавства України. А також порекомендували перейти на сайт Міністерства юстиції і дізнатися суму боргу і причини арешту рахунків. Або ж звернутися у виконавчу службу для зняття обмеження з карти.


Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "ПриватБанк" взявся за валюту українців, замість зелених віддають папірці: "Вся в плямах..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українець нарвався на шахраїв і купив деревинку замість телефону за 16 тисяч

Також «Знай.иа " писав, що "ПриватБанк" закриває доступ до карток, клієнти обурюються: "позбавили сім'ю коштів для проживання"