Серед великої кількість розважальних телевізійних шоу особливе місце займає проект" Хата на тата", де сім'я залишається тільки під керівництвом чоловіка, а мама сімейства може відпочити від постійної домашньої роботи. В ефірі вже виходить ювілейний 10-й сезон, і нашій увазі постав 4 епізод, з дуже екстравагантним "татком".

Редактори шоу поділилися дуже цікавим уривком, де глава сім'ї зібрав усіх дітей, сусідів і близьких друзів за великим святковим столом і почав розповідати "правду про Францію". Попереджаємо, рівень гумору та іронії - зашкалює, приготуйте свої животики.

Про це стало відомо завдяки короткому анонсу нового випуску популярного шоу "Хата на тата" в мережі Facebook.

"Піднялися, коротше, на Ейфелеву вежу, там є ресторанчик. Коротше, 800 євро за два келихи шампанського. Яка романтика, та я за 800 євро зайця в поле зажену. Шанель №5-це потрійний одеколон №1. Їй-богу, такий смердючий, дихати просто нічим...", - розповідає всю "правду" про французьку столицю "татко".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Хата на тата" 10 сезон 4 епізод, скріншот: Facebook
"Хата на тата" 10 сезон 4 епізод, скріншот: Facebook

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно показали, як герой одного з минулих епізодів, який залишився без жіночої допомоги на тиждень, не здатний був приготувати поїсти і собі і дітям. На плиті стояла розпечена сковорідка, на яку чоловік розбив яйця. Раптом, вона почала стріляти, і батько сімейства цього абсолютно не очікував.

"Хата на тата" 10 сезон 4 епізод, скріншот: Facebook
"Хата на тата" 10 сезон 4 епізод, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, дотепна Таня з "Холостяк 11" назвала ознаку ідеальних стосунків: "Не страшно пукнути".

Як повідомляв Знай.uа, що буде якщо залишити чоловіка один на один з плитою: кого доведеться рятувати першим.

Знай.uа писав, Володимир Остапчук навчився літати в одному халаті з пляшкою: "Спробуйте, сподобається...".