Відома українська співачка, екссолістка групи "НеАнгели" Слава Камінська зараз займається сольною кар'єрою і продовжує радувати шанувальників новими кадрами і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 1 мільйона фоловерів.

Зараз стало відомо про те, що співачка дала інтерв'ю телеведучій Наталії Влащенко для її програми "Влада vs Влащенко", яка вийде в ефір завтра, 23 квітня.

Відповідний анонс до інтерв'ю з компрометуючими відеонарізками найгарячіших тем з випуску Слава Камінська виставила на своїй сторінці в Instagram.

Однією з тем обговорення стане тема наркотиків. Влащенко запитала у співачки чи пробувала вона що-небудь із заборонених речовин і отримала ствердну відповідь: "Звичайно, я в шоу-бізнесі давно. Все пробувала".

"Вже завтра на каналі @nat_vanka 💥
Віддала ексклюзив в надійні руки😉 Не пропустіть!",- написала знаменитість.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Чекаємо❤️", " Влащенко реально Hard🔥", " я тебе обожнюю❤️❤️❤️", " буде що ввечері подивитися 🔥 Твоїх великих інтерв'ю давно не було ",- писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Екс-чоловік слави Камінської показав, чим небезпечні вініри: запалені ясна і відколоті зуби

Як повідомляє портал «Знай.иа» Продюсер "НеАнгелів" Нікітін назвав справжню причину розпаду: повинні були ще 4 роки тому

Також «Знай.иа " писав, що "Чим ми займаємося?": напівгола Слава Камінська з'явилася в ліжку з чоловіком