Популярна модель і блогерка Альона Омович, яку вже встигли прозвати українською Кардашьян, активно веде соціальну мережу Instagram, де ділиться досить відвертими фото і відео з більш ніж 1,5 мільйонами фоловерів.

Дівчина прославилася ще й тим, що весь час змінює себе за допомогою пластичних хірургів, сильно змінивши не тільки обличчя, але і тіло, в тому числі може похвалитися великими імплантатами в грудях і сідницях.

Так, зірка виставила спокусливе фото, рекламуючи бренд алкогольних напоїв. Знаменитість позувала в затишній домашній обстановці, залишившись топлес і грайливо приспустивши спортивні штани зі стегон. Альона ледь прикрила оголені груди двома келихами вина, блиснувши ще й тонкою талією. При цьому дівчина зізналася, що любить дозволяти собі "маленькі пустощі", які приносять багато задоволення.

"Важливо дозволяти собі такі маленькі пустощі, які приносять задоволення, згодні?🥴"

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, але їхні думки про публікацію розділилися: "Це складки шкіри в правій частині тазу ???, 🤮 🤮 🤮 ", "Що це за зайва шкіра між трусами і штанами справа ? Хірург не дорізав ?😢 ", "Бомбічна фігура🔥", " не такі вже вони і великі😮".