Одесита викрили в жорстокому поводженні зі своїм вихованцем - німецькою вівчаркою.

Про це повідомили в телеграм-каналі "Одеса як вона є".

Інцидент стався на вулиці Ільфа і Петрова, біля школи №55. Саме там очевидці побачили, як під час вигулу чоловік бив палицею свого пса. За їхніми словами, тварина сильно налякана після "виховання".

"Ільфа і Петрова, біля школи № 55, під час вигулу собаки чоловік б'є палицею свого пса, німецьку вівчарку. Собакен сильно наляканий", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Інформація уточнюється.

"Він божевільний..", "п**орас.. че уж...", "Сволочччч", " треба було взяти палицю і налякати його...", "Обережно, злий господар", " Піз*єц! Чому такі тварі заводять собі тварин?!", "Так дайте йому випробувати .У підворітті", " коли люди почнуть діяти, а не робити фото і писати коментарі, тоді це все неподобство припиниться
Особливо , це стосується чоловічої статі , ви ж сила, зробіть що-небудь", "по всьому Таїрова з нею хитається. Собака весь час без намордника і повідця (мабуть дуже любить і не хоче обмежувати її права)", - обурювалися в коментарях одесити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Маленького цуценятка намагалися отруїти сусіди-шкуродери: не сподобався постійний гавкіт. Жінка отримала записку, яка її вкрай шокувала. Виявилося, що рано вранці в понеділок, її собаку намагалися отруїти.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Шкуродери розправилися з беззахисним малюком, тягали як ганчірку: "ніби ритуал". Під Одесою в селищі Теплодар жорстоко вбили собаку.

Також «Знай.иа " писав, що Медсестра захотіла виготовити отруту для собак і поплатилася за це: "звертайтеся". Медсестра московської лікарні №52 запропонувала допомогу у виготовленні отрути для собак після того, як жителі підмосковного мікрорайону Путілково поскаржилися на сусідів, які не прибирають за вихованцями.