Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк) продовжує зараз будувати кар'єру на території Російської Федерації і активно вести сторінку в соціальній мережі Instagram, частенько радуючи шанувальників всілякими фото і відео, де за її життям стежать більше семи мільйонів чоловік.

Зараз жінка продовжує викладати знімки зі свого відпочинку на Мальдівах. Сонечко, білий пісочок, океан і умиротворення - це все, що потрібно було Ані Лорак.

"На край світу з тобою...💋 ",- написала виконавиця в підписі до публікації, на якій вона постала в цілісному купальнику, перебуваючи на колінах на пляжі.

Ані Лорак, скріншот: Instagram
Ані Лорак, скріншот: Instagram

"Найкрасивіша дівчина!😍😍😍❤️❤️", "Шикарна🔥 🔥 🔥 🔥", "Ви така красива! А подивившись ваше інтерв'ю, я в сотий раз переконалася в тому що ви до божевілля сильна. ❤️..", "Шикарна🔥", " шалено красива🔥 😍", "Каролінааа, яка ви шикарна!🖤 дуже чекаємо новий кліп!", "Жоден край світу не потрібен, коли в будинку тупають ніжки моїх двійнят ❤️❤️", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Лорак)
Коментарі, скріншот: Instagram (Лорак)

Нагадаємо, фото оголеної Ані Лорак розлетілося по соціальних мережах: "Це справжня?"

Як повідомляв "Знай.ua", "Бачила в ньому батька": Ані Лорак розповіла про загиблого брата і коханого Фалеса

Знай.ua писав, Ані Лорак розповіла про бідне дитинство і ранню роботу: "Рубль я залишила собі". Вона розуміла, що мамі дуже складно було, і віддавала зі своєї зарплати їй по 9 рублів, а собі залишала всього один.