Президент Російської Федерації Володимир Путін особисто відреагував на пропозицію Володимира Зеленського, яка прозвучала в одному з відеозвернень нашого глави держави, про зустріч в будь-якій точці Донбасі, де йде війна.

Він заявив, що готовий прийняти Зеленського, проте в Москві і в будь-який зручний час, щоб обговорити двосторонні відносини.

"Що стосується пропозиції українського керівництва, президента Зеленського, я хотів би сказати наступне - останнім часом чинне керівництво України зробило дуже багато кроків, що руйнують російсько-українські відносини. Це стосується ряду проблем в двосторонніх відносинах безпосередньо. Це стосується ставлення до Російської Православної церкви і її руйнування, спроби її руйнування. Це стосується ставлення до російської мови і до російськомовних громадян України, і до російських громадян, які проживають в Україні. Дуже багато було кроків, спрямованих на руйнування наших відносин. Про що ми, безумовно, можемо тільки шкодувати. Але якщо президент Зеленський хоче почати відновлення цих відносин, ми будемо це тільки вітати. Виникає питання: "Ми що хочемо обговорювати на цій зустрічі?". Якщо мова йде про обговорення проблем Донбасу, то тоді, в першу чергу, керівництво України має зустрічатися з керівниками республік "ЛНР" і "ДНР", а вже потім обговорювати ці проблеми з представниками третіх країн, якою, в даному випадку, є Росія. Це перше, а друге - якщо мова йде про розвиток двосторонніх відносин, то будь ласка, ми приймемо президента України в Москві, в будь-який зручний для нього час", - говорить Путін в інтерв'ю.

Нагадаємо, Росія відведе війська від кордонів України-Шойгу

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Путін заговорив про долю Януковича і стосунки з Лукашенком: "...спалювати мости"

Знай.ua писав, "На загиблих російських військових бачив свастику...": історія українського героя, який проміняв костюм на бронежилет