Популярний український телеведучий, автор тревел-шоу" Світ навиворіт "Дмитро Комаров анонсував новий проект під назвою" Подорожуй Україною", в якому він об'їздить найкрутіші місця Батьківщини.

На офіційній сторінці телеканалу" 1 + 1 " з'явився свіжий анонс шоу, яке глядачі побачать вже 9 травня. Варто відзначити, що Дмитро Комаров підготував цей проект спеціально до 30-річчя Незалежності України.

"Вже 9 травня на "1+1" стартує новий проєкт "Мандруй Україною з Дмитром Комаровим" 😍 Телеведучий підготував це шоу спеціально до 30-річчя Незалежності України. Вперше український мандрівник, автор і ведучий "Світ навиворіт", буде досліджувати не далекі і маловідомі куточки планети, а рідну Україну ❤️ Не пропусти неймовірну прем’єру на "1+1"🔥" - йдеться в публікації.

Комаров на своїй сторінці в Instagram зазначив, що спеціально для глядачів вони зробили яскраву нарізку найкрасивіших місць України.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Неймовірні куточки, фантастична природа і неземна краса. І це – лише мала частина того, що ми зняли. Найкраще – попереду!" - написав телеведучий.

Нагадаємо, Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" виявився майстром незграбності: "Такий незворушний".

Як повідомляв портал Знай.uа, Дмитро Комаров заінтригував українців: познайомиться з "людиною-лисицею".

Також портал Знай.uа писав, як Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" підкорив красуню Кучеренко: історія кохання за лаштунками "Танці з зірками".