Нещодавно відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

Так, в 7 випуску дівчата вирушили з "холостяком" на єгипетський курорт Шарм-ель-Шейх. Відомо, що проект залишила 32-річна учасниця з Херсона Юлія Карнаух.

Також дівчата почали одна за одною зізнаватися в поцілунках з Мішею. Деяких учасниць ця інформація відверто шокувала. Тому на пост-шоу "Як вийти заміж" з ведучим Григорієм Решетником, очевидно, прозвучить тема поцілунків та інших пікантних моментів на проекті.

Про це написала учасниця "Холостяка" з Мукачево Джессіка Чегі на своїй сторінці в соцмережі instagram. На опублікованому фото дівчата сидять на стільцях в студії пост-шоу, а поруч з ними стоять таблички у вигляді рожевих губ, що натякає на поцілунки.

"Цікаво, яка інтригуюча тема чекає на нас на пост-шоу "Як вийти заміж?" Ваші ставки? 👄👄👄 Сьогодні о 19:00 на каналі СТБ️️", - зазначила дівчина.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

пост-шоу Як вийти заміж, фото з Instagram

Нагадаємо, учасниці "Холостяк 11" пустилися у всі тяжкі на побаченнях з Мішею Заливаком: "Такі с*чкі".

Як повідомляв портал Знай.uа, Юля "Зайка" натякнула, що залишить "Холостяка": Міша дізнається страшну таємницю.

Також портал Знай.uа писав, що дотепна Таня з "Холостяк 11" назвала ознаку ідеальних стосунків: "Не страшно пукнути".